luni, 8 iunie 2015

Jurnal de metrou
Dupa ploaia de aseara, parfumul teilor era si mai puternic in zorii zilei. Pescarusii in zborul lor nebun scot niste sunete atat de nostime, parca rad. Sunt deasupra mea si le simt privirea agera in crestetul capului. Uneori cand ii vad parca ma astept la un atac ca cel din filmul lui Hitchcock "Pasarile" . Cred ca e genul de film pe care daca il vezi in copilarie...te marcheaza. Si nu l-am vazut doar o data...
Ma uitam azi la domnisoarele care poarta rochii foarte scurte...unele stiu sa le poarte si sa se faca admirate, altele ...o adevarata tragedie. Pai sa ne intelegem, cand porti o fusta scurta, ori iti alegi chilotii potriviti, ori mai bine ... stiu ce o sa spuneti....mai bine fara :))) Sa revenim...deci ai fusta scurta... te gandesti ca e posibil sa se vada ...din pura intamplare si chilotii. Pai nu alegi si tu ceva mai sexy sau macar ceva neutru? ...dar mai draga care esti pe persoana fizica ...chiloti de mama mare si cu imprimeu de magazin universal? Pacat de deranj!
Si va rog sa ma credeti ca nu m-am uitat intentionat, a dat cu imprimeul in mine :))) m-a lovit ...cu culoare, model si elasticul fosforescent. Noroc ca am avut azi alte momente frumoase care au spalat imaginea acea de ... cosmar.
M-a bucurat enorm azi dialogul avut cu Domnita Constantiniu, sotia lui Cornel Constantiniu dar si vizita surpriza a unei prietene dragi ...se stie ea care ;)
Atentie se inchid usile! O seara cu zambete, iubire si liniste sa aveti ! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu