joi, 20 august 2015

Motivationale

Dorintele se implinesc! Ati vrut 16 grade? Ati vrut ploaie? Ati vrut sa va inveliti iar cu paturica? Ei bine...luati de va saturati! E inca August, a 20-a zi a lunii August si noi ne imbracam deja in haine de Octombrie.
Nu ma plang, vi se pare. :)) oricum eram nerabdatoare sa port jacheta pe care am achizitionat-o in vacanta. 
Spre surprinderea mea in metrou este destul de liber. Ma asez confortabil. O descopar langa mine pe tipa cu cartonasele cu citate motivationale. Ia fiecare cartonas, il freaca de pantalon, il citeste si il pune inapoi in teanc. Ma uit cu coada ochiului si nu stiu daca sa ma amuz sau sa imi fac cruce. Toti avem nevoie uneori de ceva care sa ne motiveze, dar sa ajungi sa iti dai pasente cu cartonase pe care sunt tiparite citate motivationale...deja mi se pare exagerat. Nu mai bine iti zambesti in oglinda dimineata si iti spui ca totul va fi bine?
Si tot incercand sa ma gandesc ce ii determina pe oameni sa caute astfel de stimulente, ma trezesc cu o matahala de om ca se aseaza peste mine. Un tip cu ochelari, geanta de laptop si rucsac in spinare a vrut sa se aseze pe scaunul de langa mine, care tocmai s-a eliberat. Isi cere scuze si se aseaza. Mai imi da vreo doua coate de control, isi cere iar scuze. Ma uit la el si ...zic sa zambesc. Se linisteste pret de 3 minute. Ii suna telefonul care era in buzunarul de la pantalon. Si pana se scotoceste mai primesc niste coate. Dom'le una cu motivationale si unul agitat ...iete ce noroc pe mine! :)))
Si afara ploua...ploua si e trecut de ora noua.
Hai ca se inchid usile! Sa aveti zi dupa placul vostru si nu uitati sa zambiti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu