joi, 10 septembrie 2015

Intre doua anotimpuri

Inca la granita dintre vara si toamna. Asteptam decizia finala a vremii. Pana atunci ne imbracam, ne dezbracam, punem jacheta, scoatem jacheta, punem ciorapeii, scoatem ciorapeii...si restul povestii e deja stiut de toata lumea.
Ma lovesc de vreo 3 zile de doua domnisorele care la cafeaua bauta in metrou isi povestesc tot felul de aventuri amoroase. Azi una din ele citea cu voce tare mesajul primit se pare de la un anonim. Binenteles ca ea era foarte revoltata, mai ales ca mesajul a venit in miez de noapte cand dumneai dormea iar telefonul zbarnaia. Cealalata cerea detalii suplimentare si venea cu concluzii inteligente si parca o rodea invidia ca ea nu primeste mesaje de amor nici macar de la necunoscuti.
In statie la Eroilor un nene cu fisa medicala in mana anunta urland cat il tineau puterile, sosirea trenului de Dristor2. ....e adevarat ca au mai trecut vreo 3 minute pana a aparut si trenul dar probabil omul care tocmai ce fugise de la vreun ospiciu, a vrut sa dea trezirea celor ce asteptau prea linistiti pe peron. Si a reusit. Doamna de langa el s-a speriat asa tare ca era sa isi scape telefonul din mana ... iar un pusti aflat si el in apropiere a facut o miscare de aparare si s-a dat trei pasi mai in spate.
Dom'le e plina lumea de ciudati si ce ma ingrijoreaza ca e o boala care se ia.
Hai ca se inchid si azi usile ...urmeaza: another day in paradise!
P.S. nu uitati sa zambiti si sa iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu