vineri, 11 septembrie 2015

Ploaia si noi

Septembrie si ploua. Cand ploua haosul pune stapanire pe Bucuresti. Parca suntem mai multi atunci cand ploua. Sau tocmai in acele zile cu ploaie toata lumea are mai multa treaba?!? Asa ca... blocaje in traficul de suprafata dar si la metrou e f aglomerat. Accesoriu obligatoriu azi, este umbrela. Problema e ca unii dupa ce inchid umbrela nu stiu ce sa faca cu ea. Si uite asa in aceasta dimineata am avut un nou episod amuzant, unde altundeva decat la metrou.
Faza unu: vii cu umbrela uda de afara, o strangi si o lasi sa se scurga pe picioarele celorlalti calatori
Faza doi: incepi sa zgandari butonul umbrelei cu deschidere automata. La un moment dat ea se deschide si loveste tot ce ii sta in cale. Azi o tanti mai in varsta a avut ghinion...domnisoara care s-a jucat cu butonul a "impuscat-o"
Faza trei: iti uiti umbrela in metrou si iti dai seama cand deja ai coborat si metroul si-a inchis usile in urma ta
Pe langa toate astea am stat tot drumul langa o mamaie cu multe papornite depozitate la picioarele ei dar si a vecinilor si cu Biblia in brate, citind-o probabil a mia oara. Ce mi-a atras atentia a fost ca tot drumul a facut semnul crucii. Mult nu mai aveam sa incep si eu.
Ajung la Victoriei, urc si cand mai aveam cateva trepte, un val mare de apa se revarsa peste toti cei care eram pe scara. O masina trecuse in mare viteza pe langa iesirea de la metrou si balta de pe carosabil s-a imprastiat peste noi astia cu sau fara umbrele. Cate injuraturi am auzit in 30 de secunde...eheeee!
E super misto in Bucuresti cand ploua.
S-au inchis si azi usile! Urmeaza statia Weekend cu peronul pe unde vrea fiecare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu