marți, 10 martie 2015

Jurnal de metrou

Viata ca o scara rulanta ...astepti sa apara treapta potrivita pentru a merge mai departe. Treapta apare dar eziti si o astepti pe urmatoarea, doar ca aceea s-ar putea sa nu mai apara. Sau apare, eziti iar, te impiedici si cazi. Asa ca mai bine ai grija sa fii pe faza si sa urci atunci cand ti se ofera ocazia. Pune piciorul ferm pe treapta care iti iese in cale!

Nu stiu daca domnul care m-a inspirat sa scriu asta avea probleme de vedere sau vreo fobie dar cert este ca a asteptat vreo 5 minute sa puna piciorul pe o treapta iar atunci cand in sfarsit a reusit, era incovoiat tot. Uneori imi pare rau ca nu pot fotografia tot ce vad zilnic...figura acestui om facea toti banii! Cu totii ati vazut filmele cu Mr. BEAN. Ei acea figura o avea si domnul nostru. S-a adunat, s-a indreptat, a ridicat privirea, s-a uitat in jurul lui cu un zambet tamp si dand din cap aprobator parca spunea... am reusit!

Lasand gluma la o parte, multi dintre noi ezitam pret de o secunda sau doua sa punem piciorul pe treptele scarii rulante. Chiar si in viata de zi cu zi ezitam sa luam decizii din prima clipa. Analizam, calculam, evaluam si de cele mai multe ori renuntam. E bine...e rau?
Atentie se inchid usile unei zile care a inceput gri si se incheie cu un cer senin!
Pentru mine ziua are si un cod: 26




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu