vineri, 20 martie 2015

Jurnal de metrou

O zi cu de toate...si eclipsa ...si ziua fericirii...ne pregatim pentru echinoctiu de primavara...mareea secolului ...si vine si weekend-ul. Sunt sigura ca n-ati sesizat vreo schimbare majora.

Ma amuz ca de obicei la metrou...pe langa mine stau numai doamne, toate picior peste picior. Vis-a vis de noi e un nene cu o mutra de Dorel si rumegand ceva, se holbeaza si asteapta o miscare ...oricat de mica a picioarelor doamnelor. Poate vede si el o danteluta.
Dar ce te faci cand in metrou miroase ca la fast-food? Ti se face foame si ai vrea sa apara ca prin minune o punga mare de cartofi si niste carnita prinsa cu multa pricepere intr-o chifla pufoasa si amestecul de muraturi si sosuri fel de fel. Dar te trezesti din visare si iti dai seama ca esti la regim si ...n-ai voie! Descopar ca mirosul vine dintr-o punga de McDonald's ce apartine unei ursuline :)
A fost ziua fericirii ! Dar uitam sa zambim si alergam zilnic printre angoase si probleme în cautarea fericirii. Nu are nimeni reteta pentru fericire. Poate azi e un prilej bun sa te gandesti si tu la ce te face fericit. Eu in continuare sustin ca nu are de a face cu banii, case si masini...si nici cu hainele de marca. Eu sunt fericita cand stiu ca cei din jurul meu sunt sanatosi, cand stiu ca am facut pe cineva sa zambeasca, cand ... poate sunt lucruri marunte dar chiar ma fac fericita! 
Va doresc sa fiti fericiti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu