joi, 28 mai 2015

Bubble's

Jurnal de metrou
Am privit dimineata o mierla care se chinuia sa smulga din pamant crengute pentru cuib. Era asa ambitioasa sa adune cele mai mari crengute ca nici nu mai conta cat de greu va fi decolarea. Si cu "materialele de constructie" in cioc se impleticea printre crengile copacilor de pe traseu. Aparea peste cateva minute din nou ...cu acelasi elan....aceasi dorinta de a duce la capat proiectul. De obicei admiram felul in care canta mierla dar acum ea nu avea timp de cantat.
Dupa ce privesti un astfel de spectacol ramai cu zambetul pe buze...o vreme. Si iesi in strada, ajungi la metrou, privesti in jurul tau si ... iti dai seama ca si in lumea reala exista mierle. Nu multe dar sunt. Eu una ma consider o mierla :)
Pentru ca am plecat in jurul pranzului, metroul este plin de tineret si pensionari.
Doua pustoaice vis-a vis de mine se intrec in facut baloane ... din guma pe care o mesteca cu mult spor. Apare un balonas mic care face poc. Apare al doilea ... face si el poc. Si uite asa continua pret de cateva minute bune. La un moment dat apare un balon maaaare ... face poc si se lipeste peste toata fata pustoaicei. Frateeeee...parca era din desene animate! Lumea se uita ca la urs. Fata incepe sa isi dezlipeasca cu un deget, foarte tacticos, masca de guma. Nici nu stiu daca sa rad sau sa-mi fac cruce...ca babele. :))))
Traim intr-o lume de mierle, vrabiute, papagali, stancute, gaini, cocosi si niste specimene inca neidentificate.
Atentie se inchid usile! Si fac poc :) sa aveti o zi asa cum vreti voi :*


cam asa ceva :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu