marți, 26 mai 2015

Vorbim singuri ?!?

Jurnal de metrou 
Dimineata a inceput gri, dar s-a colorat intre timp. La noi la bloc reabilitarea continua cu pasi mici dar siguri. Acum nu stiu exact in ce directie dar ce conteaza, noi sa fim sanatosi.
La metrou intalnesc ca de obicei cam aceleasi persoane...doamna cu ziarul Libertatea, doamna cu covrigul, tipa care ocupa langa o bara cam 1mp pentru colega ei ursulina (parca a devenit si mai ursulina intre timp), o blonda care se buluceste mereu in metrou ca sa prinda un loc liber, o pereche de tineri casatoriti inca indragostiti, niste pusti care sunt mereu asa de concentrati asupra joculetelor si evident tipa care vorbeste la telefon cu handsfree, tinand microfonul in gura. Bun, am facut prezenta si descopar o doamna cocheta, care isi misca incontinuu buzele rujate. Am crezut initial ca are handsfree-ul ascuns pe undeva...nope...vorbeste cu ea. Ok, nu e de ras, e chiar nasol cand incepi sa vorbesti singurel. Va spuneam la un moment dat ca oricat ne-am crede de normali o verificare la un psiholog, din cand in cand nu strica. Sunt multi care ajung sa vorbeasca singuri, probabil coplesiti de probleme, esecuri sau abandonati de familie, prieteni, de lume.
Vremurile pe care le traim, nu sunt usoare dar avem si noi talentul de a ne face viata grea, uitand sa ne bucuram de lucrurile marunte, de oamenii de langa noi, de soare, de flori, de o carte, de un hobby, de muzica, de dans, de culori si .... lista va rog sa o completati voi in continuare.
Asa ca zic sa zambim, sa ne aducem aminte de oamenii dragi si sa le spunem ca ii iubim, sa ne jucam cu copiii nostri, sa multumim celor care ne-au fost mereu aproape si sa nu ne mai luam atat de mult in serios....ca sa nu ajungem sa vorbim singurei :) si daca aveti ochelari de cal ar fi bine sa ii inlaturati! Priviti lumea din jurul vostru!
Atentie se deschid usile! Zambiti! Iubiti! Si sa aveti spor in toate! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu