vineri, 29 mai 2015

Happy People

Jurnal de metrou
Am visat azi noapte, ca toata Calea Victoriei a reintrat intr-un program de reasfaltare. La trei noaptea bananaiam prin casa pentru ca ma agitase prea tare visul. Nici daca ma gandeam o secunda in ultima vreme la asa ceva si tot nu gasesc o explicatie pentru visul asta. Acum, desi e ora pranzului, am ochii incetosati si casc intr-una. Oare Mr. Oprescu are asa ceva in plan si a transmis pe calea aerului si a energiilor interstelare gandurile lui? Hmmmm...
In fine, sa revin la povestea de la metrou. Azi avem adunarea pensionarelor hlizite. Pe cuvant! Trei doamne trecute de prima, cred ca si de a doua tinerete, se amuza de tot felul de povesti. Rar vezi asa ceva. Maaai dar rad cu o pofta! ...sunt absolut molipsitoare! Ma uit la ele. Rad si eu, de rasul lor. Doamne de unde atata veselie pe un pensionar roman? :))) Nu tu probleme cu medicamentele, nu tu o discutie politica, nu tu o barfa despre vecina care are masina bengoasa, nu tu o critica despre rude?!??? Cucoanele astea cred ca au luat ceva inainte de intalnire. :))) E destul de mult zgomot in metrou asa ca nu stiu care sunt subiectele dezbatute. Recunosc ca nici nu ma intereseaza foarte mult, important este ca mi-au dat o stare de bine.
Rasul este cea mai buna terapie. Asa ca va recomand si azi, uitati-va in jurul vostru. Sigur veti gasi motive sa va amuzati. Hai ca vine minivacanta de Rusalii si e bine sa fim veseli.
Atentie se deschid usile! Zambiti! Iubiti! Si sa aveti spor in toate! :*



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu